100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC60 II 2.0 T5 AWD 250PK
Bouwjaar 10.2017 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO XC60 II (246) 2.0 T5 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO XC60 II (246) 2.0 T5 AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC60 II (246) bestellen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer.