100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC60 II 2.0 T8 Hybrid AWD 334PK
Bouwjaar 03.2017 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO XC60 II (246) 2.0 T8 Hybrid AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, AfterPay en iDeal

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC60 II (246) 2.0 T8 Hybrid AWD bestellen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO XC60 II (246), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.