100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC60 II 2.0 T8 Hybrid Polestar AWD 317PK
Bouwjaar 01.2019 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO XC60 II (246) 2.0 T8 Hybrid Polestar AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Zimmermann, TRW, Bosch en ABS

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC60 II (246) 2.0 T8 Hybrid Polestar AWD bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOALFA ROMEOLANCIASMART. Wij controleren altijd bij de VOLVO XC60 II (246) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.