100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC60 II T6 Polestar AWD 326PK
Bouwjaar 07.2019 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO XC60 II (246) T6 Polestar AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO XC60 II (246) T6 Polestar AWD komen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Elke VOLVO XC60 II (246) heeft een eigen VIN-nummer.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.