100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC70 CROSS COUNTRY 2.0 T5 AWD 226PK
Bouwjaar 10.1997 - 03.1999

Stabilisatorstangen VOLVO XC70 CROSS COUNTRY (295) 2.0 T5 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC70 CROSS COUNTRY (295) 2.0 T5 AWD bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO XC70 CROSS COUNTRY (295) past. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACRENAULTLDVLADALINCOLN. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.