100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC70 II 3.2 AWD 243PK
Bouwjaar 05.2010 - 12.2014

Stabilisatorstangen VOLVO XC70 II (136) 3.2 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC70 II (136) 3.2 AWD bestellen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAPEUGEOTCHEVROLETCHRYSLERFORD. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO XC70 II (136). Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.