100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC70 II D4 181PK
Bouwjaar 10.2013 - 04.2016

Stabilisatorstangen VOLVO XC70 II (136) D4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC70 II (136) D4 bestellen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wij controleren altijd bij de VOLVO XC70 II (136) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.