100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC70 II D5 AWD 230PK
Bouwjaar 11.2013 - 04.2016

Stabilisatorstangen VOLVO XC70 II (136) D5 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC70 II (136) D5 AWD bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTJAGUARMGLDVVOLVO. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO XC70 II (136), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.