100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC70 II T5 245PK
Bouwjaar 10.2013 - 12.2016

Stabilisatorstangen VOLVO XC70 II (136) T5

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC70 II (136) T5 bestellen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij controleren altijd bij de VOLVO XC70 II (136) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNSAABDAIHATSUDODGEPEUGEOTNISSAN. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.