100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC70 II T6 AWD 249PK
Bouwjaar 03.2015 - 12.2016

Stabilisatorstangen VOLVO XC70 II (136) T6 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC70 II (136) T6 AWD bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO XC70 II (136). Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.