100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC90 I D5 AWD 185PK
Bouwjaar 04.2005 - 12.2010

Stabilisatorstangen VOLVO XC90 I (275) D5 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO XC90 I (275) D5 AWD. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO XC90 I (275) komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO bestellen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHISUZUKIFERRARI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.