100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC90 I V8 AWD 316PK
Bouwjaar 01.2005 - 12.2010

Stabilisatorstangen VOLVO XC90 I (275) V8 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC90 I (275) V8 AWD bestellen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO XC90 I (275) past. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARINISSANHONDASUBARU. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.