100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC90 II 2.0 D5 Polestar AWD 240PK
Bouwjaar 10.2018 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO XC90 II (256) 2.0 D5 Polestar AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC90 II (256) 2.0 D5 Polestar AWD bestellen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDACITROENDACIACHEVROLETLAMBORGHINI. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO XC90 II (256) komen.