100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC90 II 2.0 T8 Hybrid AWD 303PK
Bouwjaar 04.2018 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO XC90 II (256) 2.0 T8 Hybrid AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC90 II (256) 2.0 T8 Hybrid AWD bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO XC90 II (256), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.