100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC90 II T5 Polestar AWD 253PK
Bouwjaar 07.2019 - heden

Stabilisatorstangen VOLVO XC90 II (256) T5 Polestar AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Bosch en Zimmermann Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO XC90 II (256) T5 Polestar AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC90 II (256) bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.