100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC90 II T6 AWD 320PK
Bouwjaar 09.2014 - 12.2018

Stabilisatorstangen VOLVO XC90 II (256) T6 AWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Stabilisatorstangen voor uw VOLVO XC90 II (256) T6 AWD bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO XC90 II (256), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar en Pagid Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.