100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN AMAROK (2HA, 2HB, S1B, S6B, S7A, S7B) 3.0 TDI 4motion 224PK
Bouwjaar 06.2016 - heden

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN AMAROK (2HA, 2HB, S1B, S6B, S7A, S7B) 3.0 TDI 4motion

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN AMAROK (2HA, 2HB, S1B, S6B, S7A, S7B) 3.0 TDI 4motion bestellen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elke VW VOLKSWAGEN AMAROK (2HA, 2HB, S1B, S6B, S7A, S7B) heeft een eigen VIN-nummer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTASSANGYONGPEUGEOTJEEPLANCIA.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.