100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B, S6B, S7B) 3.0 TDI 4motion 258PK
Bouwjaar 05.2018 - heden

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B, S6B, S7B) 3.0 TDI 4motion

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B, S6B, S7B)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 260892
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Lengte: 145 mm
type stabilisator: Stabilisatorstang
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
43% Korting
19,36
33,96
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B, S6B, S7B) 3.0 TDI 4motion bestellen

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN AMAROK Open laadbak/ Chassis (S1B, S6B, S7B) past. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDLAMBORGHINISEATBUICK.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.