100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2) 1.2 TSI 16V 105PK
Bouwjaar 12.2014 - 07.2019

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2) 1.2 TSI 16V

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 271298
Levertijd 2-3 dagen
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 46 mm
binnen Ø: 15 mm
voor PR-code: 0N4
voor PR-code: 0BG
Lengte: 40,0 mm
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
50% Korting
12,89
25,77
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN BEETLE (5C1, 5C2) 1.2 TSI 16V bestellen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.