WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN BORA Variant (1J6) 2.3 V5 150PK
Bouwjaar 05-1999 - 10-2000

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN BORA Variant (1J6) 2.3 V5

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke VW VOLKSWAGEN BORA Variant (1J6) 2.3 V5 heeft een eigen VIN-nummer.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN BORA Variant (1J6) bestellen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOSUBARUDAIHATSULINCOLN.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN.