100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bestelwagen (SY_, SX_) 2.0 TDI 102PK
Bouwjaar 10.2016 - heden

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bestelwagen (SY_, SX_) 2.0 TDI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bestelwagen (SY_, SX_) 2.0 TDI bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFVAUXHALLHONDAALFA ROMEO. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bestelwagen (SY_, SX_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.