100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bestelwagen (SY_, SX_) 2.0 TDI 140PK
Bouwjaar 09.2016 - heden

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bestelwagen (SY_, SX_) 2.0 TDI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOISUZUBUICKDAF. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bestelwagen (SY_, SX_) 2.0 TDI bestellen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Bestelwagen (SY_, SX_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.