100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_) 2.0 TDI RWD 122PK
Bouwjaar 08.2017 - heden

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_) 2.0 TDI RWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_) 2.0 TDI RWD komen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANSUBARUJEEPPLYMOUTH. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_). Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN bestellen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.