100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_) 2.0 TDI RWD 140PK
Bouwjaar 11.2017 - heden

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_) 2.0 TDI RWD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_) 2.0 TDI RWD past. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN CRAFTER Open laadbak/ Chassis (SZ_) bestellen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUCADILLACSMART.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.