100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN FOX Hatchback (5Z1, 5Z3, 5Z4) 1.2 55PK
Bouwjaar 04.2005 - 07.2011

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN FOX Hatchback (5Z1, 5Z3, 5Z4) 1.2

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN FOX Hatchback (5Z1, 5Z3, 5Z4) 1.2 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Elke VW VOLKSWAGEN FOX Hatchback (5Z1, 5Z3, 5Z4) heeft een eigen VIN-nummer.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDLANCIAOPEL. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.