100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN FOX Hatchback (5Z1, 5Z3, 5Z4) 1.4 TDI 70PK
Bouwjaar 04.2005 - 12.2009

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN FOX Hatchback (5Z1, 5Z3, 5Z4) 1.4 TDI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIMGGMCLOTUSMAZDA. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN FOX Hatchback (5Z1, 5Z3, 5Z4) 1.4 TDI bestellen

Elke VW VOLKSWAGEN FOX Hatchback (5Z1, 5Z3, 5Z4) heeft een eigen VIN-nummer. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.