100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF ALLTRACK VII (BA5, BV5) 1.6 TDI 4motion 110PK
Bouwjaar 12.2014 - heden

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF ALLTRACK VII (BA5, BV5) 1.6 TDI 4motion

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF ALLTRACK VII (BA5, BV5) 1.6 TDI 4motion bestellen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF ALLTRACK VII (BA5, BV5), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNMAZDADODGECHEVROLET. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.