100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) 1.8 95PK
Bouwjaar 08.1983 - 04.1993

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) 1.8

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) bestellen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.