100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) 1.8 112PK
Bouwjaar 08.1982 - 12.1989

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) 1.8

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) 1.8 past. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKSEATFORD. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.