100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.0 45PK
Bouwjaar 11.1983 - 08.1985

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.0 bestellen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIHYUNDAISUBARUVOLVOMGROVER.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?