100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.0 50PK
Bouwjaar 08.1985 - 10.1991

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.0 bestellen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Elke VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) heeft een eigen VIN-nummer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTPONTIACPORSCHEFERRARIFORD. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.