100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.3 50PK
Bouwjaar 08.1985 - 12.1987

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.3

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.3 bestellen

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1). Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.