100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.6 75PK
Bouwjaar 08.1983 - 07.1992

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.6

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Elke VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.6 heeft een eigen VIN-nummer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) bestellen

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Jurid, Bosch, Pagid, ABS, Brembo, TRW, Bendix en Lucas