100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.6 TD 70PK
Bouwjaar 08.1983 - 10.1991

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.6 TD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.6 TD bestellen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGDAFFERRARI.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past.