100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.8 GTI 16V 136PK
Bouwjaar 08.1986 - 07.1988

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.8 GTI 16V

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) 1.8 GTI 16V dealer of de onderdelen passen op uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN GOLF II (19E, 1G1) komen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN bestellen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.