100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) 1.4 55PK
Bouwjaar 11.1991 - 08.1997

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) 1.4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Elke VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) 1.4 heeft een eigen VIN-nummer. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) bestellen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.