100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) 1.9 SDI 64PK
Bouwjaar 07.1995 - 08.1997

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) 1.9 SDI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) 1.9 SDI bestellen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETROVERNISSANDACIA. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.