100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) 2.0 GTI 16V 150PK
Bouwjaar 08.1992 - 08.1997

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) 2.0 GTI 16V

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) 2.0 GTI 16V komen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, overboeking en PayPal Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.