100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) 2.8 VR6 174PK
Bouwjaar 01.1992 - 08.1997

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) 2.8 VR6

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) 2.8 VR6. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III (1H1) bestellen

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOPLYMOUTHDACIAVAUXHALL.