100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF III Cabriolet (1E7) 1.6 101PK
Bouwjaar 10.1994 - 02.1998

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF III Cabriolet (1E7) 1.6

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III Cabriolet (1E7) 1.6 bestellen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN GOLF III Cabriolet (1E7) past.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.