100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF III Cabriolet (1E7) 1.8 75PK
Bouwjaar 07.1993 - 05.1998

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF III Cabriolet (1E7) 1.8

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III Cabriolet (1E7) 1.8 bestellen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III Cabriolet (1E7), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.