100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 1.4 60PK
Bouwjaar 07.1993 - 04.1999

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 1.4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 1.4 bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.