100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 1.6 101PK
Bouwjaar 07.1994 - 04.1999

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 1.6

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 1.6 bestellen

Elke VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) heeft een eigen VIN-nummer. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.