100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 1.8 90PK
Bouwjaar 07.1993 - 04.1999

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 1.8

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) bestellen

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAGMCDAIHATSU.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.