100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 1.9 TDI 90PK
Bouwjaar 03.1994 - 04.1999

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 1.9 TDI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 1.9 TDI bestellen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACISUZUCADILLACDAIHATSU. Elke VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) heeft een eigen VIN-nummer.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.