100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 2.0 115PK
Bouwjaar 07.1993 - 04.1999

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) 2.0 bestellen

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF III Variant (1H5) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDAEWOOSMARTOLDSMOBILE.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid en Rofren Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.