WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1) 2.0 115PK
Bouwjaar 07-1998 - 05-2004

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1) 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1) 2.0 bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Je kunt bij ons betalen via PayPal, MisterCash en overboeking Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1) past.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Gietijzer komt minder veel voor als component.