Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) 1.6 101PK
Bouwjaar 05-1999 - 04-2002

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) 1.6

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) 1.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer.