WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) 1.9 TDI 90PK
Bouwjaar 05-1999 - 05-2006

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) 1.9 TDI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGSAABAUDIHYUNDAIOLDSMOBILE. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en AfterPay Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) 1.9 TDI bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past.