WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) 2.0 115PK
Bouwjaar 05-1999 - 06-2006

Stabilisatorstangen VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) 2.0. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN GOLF IV Variant (1J5) past. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Stabilisatorstangen voor uw VW VOLKSWAGEN bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOOLDSMOBILEJEEPHONDA.